1. DEFINIȚII
Îți mulțumim pentru interesul acordat website-ului www.fitoromedic.ro . În continuare vom lista termenii și condițiile utilizarii site-ului nostru. Dacă nu ești de acord cu acestea, te rugăm să nu folosești acest site web.
WEBSITE: reprezinta site-ul internet apartinand ASOCIATIEI ROMANE A MEDICILOR FITOTERAPEUTI , care se afla la adresa www.fitoromedic.ro , prin intermediul caruia UTILIZATORUL poate accesa informațiile dorite.
ARMF: ASOCIATIATIA ROMANA A MEDICILOR FITOTERAPEUTI este persoana juridica romana de drept privat fara scop patrimonial , independenta, constituita in vederea realizarii unui interes general ,potrivit O.G. nr. 26 / 2000, asa cum a fost modificata si aprobata prin Legea nr. 246 / 2005. Adresa ARMF este Bucureşti, sector 1, Str. C.A. Rosetti nr. 20, ap.2
UTILIZATOR: se referă la o persoană ce accesează acest website în scopuri private sau profesionale ce a acceptat termenii și condițiile de utilizare, îndeplinind în acest sens toate cerințele procesului de înregistrare;
UTILIZARE ABUZIVĂ: reprezintă utilizarea SITE-ului într-un mod contrar practicii în domeniu, a reglementărilor și ale legislatiei in vigoare sau în orice alt mod care poate produce prejudicii ARMF .
2. CONTINUTUL SITE-ULUI
Utilizarea informatiilor in calitate de vizitator sau înregistrarea pe site se fac sub prevederile acestor termeni și conditii. Dacă ai întrebari sau nelămuriri în legătura cu utilizarea website-ului nostru, te rugăm să ne contactati fie trimitand formularul completat de la sectiunea http://fitoromedic.ro/contact/ , fie trimitand un email pe adresa med_fito@yahoo.com sau contactandu-ne la numărul de telefon 0753078964
3. UTILIZAREA SITE-ULUI
Utilizatorul are obligațoa de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuală ale ARMF, prevăzute de legislatia în vigoare.
Este permisă utilizarea acestui website în scop informativ .Utilizatorul îți asumă responsabilitatea de a accesa și utiliza acest SITE în scopuri și prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuzivă.
ARMF îți rezervă dreptul de a modifica, revizui sau completa orice informatie de pe acest website. Astfel, orice modificare va fi facuta publică în această pagină și va intra efectiv în vigoare din momentul postarii ei pe site.
4. LIMITAREA RĂSPUNDERII ARMF
ARMF nu este și nu poate fi făcut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratețea sau neactualizarea informațiilor publicate sau menținute pe website, care nu se datorează culpei sale.
ARMF nu răspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretenții, cheltuieli sau alte răspunderi, în cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor și condițiilor.
ARMF nu răspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncționării site-ului precum și pentru cele rezultând din imposibilitatea de accesare anumitor link-uri publicate pe site.
Utilizarea Browserului Internet: ARMF garantează utilizarea optimă a site-ului prin utilizarea minim a Internet Explorer 7.