Dr. Carmen Aurelia Luțuc, medic primar MF

Dr. Liliana Mihailov, medic primar MF

Dr. Veronica Cojocaru, medic specialist MF

Dr. Năstase Mihaela, medic specialist MF, Iași

În tratamentul natural al pacienților cu labilitate emoțională care s-au adresat la consultații în cabinetul nostru am folosit preparatul ce conține combinații fitoterapeutice cu efecte probate și eficiente (produsul „Confort emoțional”).

Pacienții consultați și tratați sunt din lista proprie astfel încat au putut fi urmariți pe o perioadă între 1 și 3 luni, beneficiind de 1 consultație inițială și 2 de control.

Compoziția bine aleasă a capsulelor reunește: passiflora, frunze de lemon verbena, roiniță, extract de sunătoare, extract de rhodiola.

Produsele vegetale folosite în acest preparat au proprietăți sedative, anxiolitice, antidepresive, antalgice și tonice cerebrale. Restabilirea echilibrului emoțional la nivel individual se realizează combinând efectele sedativ-anxiolitice ale passiflorei și sunătoarei cu cele relaxante ale verbinei și tonicadaptogene ale roiniței și rhodiolei.

Varianta naturală și anume produsul „Confort emoțional „reprezintă o alternativă reală și eficientă la tratamentul clasic antidepresiv, anxiolitic, tonic cerebral fiind un produs lipsit de efecte secundare. Aceasta calitate îl face ușor de administrat și dozat mai ales în cazul pacienților cu polimedicație datorită comorbidităților și personal îl prefer la pacienții care necesită și utilizează în tratament medicație psihiatrică.